Vacatures


Open sollicitatie
Ben je werkzaam in de tandheelkunde of ga je binnenkort afstuderen? Dan komen we graag met je in contact. Binnen onze praktijk, of in ons netwerk van collega-praktijken, zijn er regelmatig vacatures. We nodigen je dan ook van harte uit om een open sollicitatie te sturen voorzien van CV.

praktijkcoordinator@tandartspraktijkottens.nl

Praktijkmanager

Bij Ottens Tandartsenpraktijk zijn wij op zoek naar een Praktijkmanager gecombineerd balie/stoelassistente !

Streef jij ook graag naar een goed lopende praktijk waarin de patiënt en de medewerkers optimaal de aandacht krijgen die ze nodig hebben? En wil jij daarmee een steeds hogere service en kwaliteit realiseren voor onze patiënten?

Jij krijgt net als wij ook energie van het werken in een sterk groeiende commerciële omgeving waar veel dynamiek is, waar mensen met passie werken en waar ruimte is voor jouw eigen inbreng. Binnen onze praktijk rapporteer je aan de Regiomanager in het land. Je wordt ontzorgt door ons servicecenter op de HR, Finance en Kwaliteit processen.

Wat ga je doen?

Je bent als Praktijkmanager verantwoordelijk voor het effectief managen van onze tandartspraktijk. Je geeft leiding aan het team van tandarts-/balie assistenten, je plant en organiseert de meest optimale inzet van uren en capaciteit en je draagt de verantwoordelijkheid over het jaarplan en het te behalen budget. Ook verricht je werkzaamheden als tandarts-/balie assistenten. Hierdoor sta je midden in je team.

Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor het beleid en kwaliteit van de praktijk en zorg je voor een gezonde bedrijfsvoering en het te behalen financiële resultaat.

Wie zijn wij?

Denteam is onderdeel van Denteam Group en ontzorgt als servicecenter de tandheelkundige praktijken van Denteam, tandkliniek CDC CT, onze tandtechnische laboratoria en de Restyle your Smile formule. Er is een lange termijn visie waarbij groei niet alleen bestaat uit omvang maar vooral ook professionalisering van de organisatie en de processen. We geloven in een compacte en slagvaardige organisatie waar jij kunt bijdragen aan efficiënte processen. De praktijken van Denteam hebben ieder een eigen identiteit en functioneren autonoom van elkaar.

Hoe ziet de praktijk eruit?

Onze gezellige praktijk heeft een team van 2 tandartsen, 2 (preventies-, tandarts)assistentes en een Praktijkmanager die zich met hart en ziel inzetten voor algemene tandheelkunde. Met 2 behandelkamers en een sterilisatieruimte is het een prettige omgeving om te werken. Onze praktijk is goed bereikbaar met het OV. Wat de praktijk kenmerkt is het oog voor de patiënt en de fijne en professionele sfeer binnen het team.

Wat neem jij mee aan kennis en ervaring?

 • Je hebt ervaring in de tandartsbranche;
 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau opgedaan in zorg management, zorg en welzijn, kwaliteitsmanagement, bedrijfskunde, praktijkmanagement.
 • Je hebt leidinggevende ervaring als praktijkmanager, manager bedrijfsvoering, manager zorg of vergelijkbaar;
 • Je hebt ruime kennis en ervaring in de uitvoering van operationele HR gerelateerde taken;
 • Je weet toegepaste applicaties en automatiseringspakketten effectief te gebruiken;
 • Je hebt een overtuigende persoonlijkheid met natuurlijk gezag en bent in staat mensen te binden, te boeien en mee te krijgen in het realiseren van gemeenschappelijke taken;
 • Kenmerkende vaardigheden van jou zijn o.a. resultaatgericht, verantwoordelijk, leiding geven, ondernemerschap en goed kunnen plannen en organiseren.
 • Je woont op maximaal 1 uur enkele reis van de praktijk.

Wat bieden wij?

 • Een arbeidsovereenkomst voor 24 uur;
 • Een marktconform salaris met 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenregeling van € 0,23 cent per kilometer;
 • Extra vakantiedag als je 4 maanden niet ziek bent, dat betekent 3 extra vrije dagen per jaar
 • 25 Vakantiedagen (obv FT), een bonusregeling en een pensioenregeling;
 • Onderdeel te zijn van een gedreven professionele organisatie met meer dan 500 collega’s;
 • Een groeiende werkomgeving met korte lijnen, veel vrijheid en regelruimte om je eigen koers in te zetten en jezelf verder te ontwikkelen.

Solliciteer nu!

Interesse? Voor de sollicitatie(procedure) kun je contact opnemen met Natasja Henkens via werkenbij@denteam.nl. Voor meer informatie over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Linda van de Haar via telefoonnummer 0613556614.

Stuur ons een bericht