Team

Over Ons

We zijn al ruim 33 jaar een vertrouwd adres in Amsterdam Zuid. Wat er ook aan je gebit moet gebeuren, onze tandartsen staan klaar om je te helpen. Vijf dagen per week. In onze moderne praktijk hebben we alles in huis om jouw gebitsproblemen te voorkomen of te verhelpen.

Een goede gezondheid straalt af op je gebit. De tandarts kan je helpen om je gebit gezond te houden maar er zijn altijd factoren vanuit het lichaam die verantwoordelijk zijn voor verval. Wij proberen in samenwerking met jou te zorgen dat deze factoren op een juiste manier worden behandeld.

ZOVEEL MOGELIJK SPECIALISATIES OP ÉÉN LOCATIE

Wij proberen zoveel mogelijk behandelingen in onze praktijk aan te bieden. Binnen de praktijk bieden wij aan; specialisaties zoals cosmetische tandheelkunde, endodontologie en orthodontie. Wij hebben een team van ervaren tandartsen die proberen om jou de tandheelkunde in volle omvang aan te bieden. Voor implantologie behandelingen werken we intensief samen met onze collega’s van tandartsenpraktijk Kesseler Lock, Egelenburg 152, 1081 GK in Amsterdam. Zij zijn telefonisch te bereiken via: 020 -644 99 21 of e-mail: info@implantologie.nl

IEDEREEN EEN GEZOND GEBIT

Wij maken gebruik maken van de modernste technieken en apparatuur. En we zijn er voor iedereen in ieder stadium van hun leven. Van jong tot oud, van kind tot ouder en grootouders. Wij vinden dat iedereen recht heeft op goede tandheelkundige zorg. En die proberen wij ook te bieden voor iedereen.

Je wilt een vertrouwensrelatie met je tandarts. Daarom geven we altijd complete openheid van wat we gaan doen, wat dat kost. En wij proberen dan ook uit te rekenen wat er door jouw verzekering wordt vergoed. Je weet bij iedere behandeling van tevoren precies waar je aan toe bent. En wat je kunt verwachten.

Contactgegevens

Ottens Tandartspraktijk B.V.

Bennebroekstraat 41

1058 LK Amsterdam

 020 61 55 086

 info@tandartspraktijkottens.nl

Afspraken dienen telefonisch geannuleerd of gewijzigd te worden en niet per mail. 

Spoeddienst avond/weekend

Stuur ons een bericht

Office Hours