INVISALIGN SPECIAAL VOOR JOU

Onze praktijk heeft in 2000 de behandeling Invisalign geïntroduceerd. Wij waren daarmee de eerste in de Benelux. Daar zijn we trots op!

Jarenlang zijn wij door dit Amerikaanse bedrijf uitgenodigd om onze ervaringen uit te wisselen. Onze praktijk heeft er aan meegedragen door lezingen te geven dat de Invisalign behandeling in Nederland draagvlak kreeg onder collega tandartsen.

Onze praktijk heeft al ruim 20 jaar ervaring met de meest complexe Invisalign behandelingen.

Wil je meer weten over onze Experience?  Maak gerust een afspraak voor een informatief consult.

Afspraak maken

GA VOOR EEN GEZONDERE GLIMLACH

Elke innoverende functie van het Invisalign-systeem is ontworpen om jou de lach te geven die je verdient. Ontdek waarom meer mensen ervoor kiezen om hun tanden recht te zetten met Invisalign’s transparante aligners. Op maat gemaakt om je tanden in kleine stapjes te verplaatsen, elke stap brengt je dichter naar de nieuwe jij. – efficiënt, aangenaam en nauwkeurig. De doeltreffendheid van Invisalign-behandelingen is klinisch bewezen. In de handen van een ervaren Invisalign-provider kan de behandeling worden toegepast bij milde tot complexe tandcorrecties.

De transparante aligners van Invisalign zijn op maat gemaakt met ons eigen SmartTrack-materiaal. Ze passen prima over je tanden en de verbeterde controle van de tandcorrectie is klinisch bewezen. Je tanden verplaatsen zich geleidelijk of draaien zelfs indien nodig. Omdat het Invisalign-systeem discreet zijn werk doet, gaat jouw leven zijn normale gangetje. Alleen Invisalign-aligners zijn zo aangepast dat ze exact aansluiten op je tandvleeslijn, zodat je de aligners comfortabel 22 uur per dag vrijwel ongehinderd kunt dragen – je tanden bewegen dus zelfs als jij niet beweegt.

Een tandcorrectie kan gunstig zijn voor de algemene gezondheid van je tanden. De aligners zijn gemakkelijk verwijderbaar, je kunt dus blijven poetsen en flossen zoals je normaal doet voor een goede mondhygiëne. En omdat rechtere tanden minder vatbaar zijn voor bederf en tandvleesklachten, kan je door te investeren in een mooiere glimlach nu zelf besparen op toekomstige bezoeken aan de tandarts. 60% van de mondhygiënisten ondervraagd door Align gaf aan dat de meeste patiënten minder last hebben van tandplak tijdens de Invisalign-behandeling.

Nadat je de behandeling start, zal het niet lang duren voor je een groot verschil merkt in je glimlach. Gebruik de My Invisalign Smile-app om je traject te volgen en vergelijk je vooruitgang elke keer als er een aligner is aangepast.